U bent hier

Géraldine van Wessem

Met een oude Hasselblad portretteert ze vrienden of onbekenden die ze op haar weg ontmoet. Op reis onderneemt ze lange wandeltochten in de natuur waarbij de camera haar helpt om nog beter rond zich te kijken.

Géraldine van Wessem (°1984) studeerde af als master beeldende kunsten aan het Gentse KASK. Na haar studies verbleef ze in Noorwegen om er in een kunstgalerij stage te lopen. Momenteel woont ze in Gent en werkt ze als freelance fotografe. Met een oude Hasselblad portretteert ze vrienden of onbekenden die ze op haar weg ontmoet. Op reis onderneemt ze lange wandeltochten in de natuur waarbij de camera haar helpt om nog beter rond zich te kijken. Géraldine zet met haar mini-expo de toon van het voorjaar: knus binnenshuis kijken naar een wijds landschap.

“Te midden van de vaart der dingen neemt Géraldine van Wessem dapper de tijd. Ze gaat op pad langs gezichten en bergen en levens en bos, en laat ze zichzelf – zorgvuldig – vertellen. Haar beelden vertragen uw tred zonder dat u daar erg in heeft. Laat ze u overkomen, en wandel nooit te snel.” (Birgit Mijl)

 

09/01/2015 tot 28/03/2015
Geen archief items gevonden
Geen gerelateerde tentoonstellingen gevonden