U bent hier

C-mine

C-mine, gehuisvest op de fundamenten van de mijn van Winterslag, is een site die de ambitie heeft creativiteit te stimuleren.  C-mine wil een ontmoetingsplek vormen voor mensen die in hun professioneel leven of in hun vrije tijd geprikkeld willen worden door diverse vormen van creativiteit en creatieve innovatie.  C-mine brengt vitaliteit en biedt nieuwe belevingskansen, stimuleert curiositeit en daagt uit tot nieuwe ontdekkingen. 
 
C-mine gebruikt creativiteit en innovatie als hefboom voor de ontplooiing van mensen en voor nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen.  Hiertoe ontwikkelt C-mine  activiteiten binnen vier domeinen:  educatie, artistieke creatie en presentatie, creatieve economie en creatieve recreatie.
 
De site van C-mine is een unieke, authentieke en wonderbaarlijke plek, met een levend verleden en een interessant en creatief aanbod. C-mine is een plek waar mensen, ideeën, disciplines met een grote diversiteit elkaar ontmoeten en er hun creativiteit delen.  Een bezoek aan de site is steeds een belevenis die de bezoeker prikkelt.
 

Archief Openbaar Kunstbezit Vlaanderen: 

 

Logo, Website C-mine Genk

Open: 
Maandag: 13 - 17 uur - Dinsdag tem zondag: 10 -17 uur.
Gesloten: 
Kerstmis, Nieuwjaar en Paaszondag. Indien een feestdag op een maandag valt, is het kantoor geopend van 13 - 17 uur
Prijs: 
€ 8,00 (C-mine expeditie)
Gezinsprijs (2 volwassenen en 2 kinderen): € 22,00
Korting: 
€ 6,00
60+, personen met een handicap en groepen van minimum 10 personen / € 5,00: Kinderen 6 tot 18 jaar - Studenten (van het secundair onderwijs, hogescholen of universiteiten op vertoon studentenkaart)
Gratis: 
Kinderen jonger dan 6 jaar
C-Mine
10
Genk
Vlaanderen
089 65 44 90
089 65 44 89

Tentoonstellingen

MOMENTEEL GEEN TENTOONSTELLINGEN